Beter & Leuk
Een good food café dat zelf zelf biologische, seizoens- en lokale producten kookt en serveert.

.

Beter & Leuk

Beter & Leuk is een good food café gevestigd in Amsterdam en maakt alles, zo goed, als zelf in de keuken. Het restaurant kookt zoveel mogelijk met bio-, seizoens- en lokale producten en serveert vega, vegan & glutenvrij. Het motto van Beter & Leuk is: we want to serve Good Food for You.

Beter & Leuk is ook af te te huren voor uiteenlopende evenementen: bedrijfslunch, high tea, vergaderingen, workshops, exposities, inspiratieavonden, proeverijen en babyshowers. Het maximaal aantal personen waarvoor het café kan worden gebruikt is 25 personen.

Daarnaast wil Beter & Leuk mensen inspireren om een gezonde leefstijl na te streven en daarom organiseert het bedrijf ook eigen workshops.

Beter & Leuk werkt samen met diverse partners op het gebied van food, kunst, lifestyle en mode. Door samen te werken met deze partijen wil Beter & Leuk een laagdrempelige buurtfunctie neerzetten waar mensen geïnspireerd raken door alle aspecten welke met een gezond en duurzaam leven te maken hebben. De producten zijn dan ook met zorg en liefde geselecteerd. En hun wisselende assortiment aan kleding, sieraden, healthfood, kunstitems en boeken zijn te bewonderen en te koop in hun café.

 

Initiatiefnemer: Hanneke Peeters

Actief in: Noord-Holland, Amsterdam

Website: www.beterenleuk.nl/

facebook-fq

twiiter-fq

E-mail: info@beterenleuk.nl

Telefoonnummer: 020-7670029