.
Bugbon koken met insecten
Als smulpaap neemt Bugbon je graag mee in de wereld van insecten eten.
En laat je graag kennis maken met de smaak beleving van insecten, waarbij smaken en structuren elkaar contrasteren Zoals de noot achtige smaak van een meelworm met een luchtige structuur en een stevige basis van cake.
Waarmee Bugbon het eten van insecten toegankelijk wil maken.
Doormiddel van geven van presentaties en proeverijen en delicatessen.
Het eten van insecten is duurzaam, want het heeft een flink aantal voordelen voor het milieu boven het eten van bijvoorbeeld vlees. De drie hoofdpunten hierbij zijn: minder uitstoot van broeikasgassen ruimte, een efficiƫnte omzetting van voer naar vlees.
Actief in: Overal.
Initiatiefnemer:De initiatiefneemster is Daisy Stauder, als kok en productontwerpster maakt ze
combinaties tussen voedsel en vormgeving. Vanuit voedsel vraagstuken.
Website: www.bugbon.nl/daisy.html
E-mail: info@bugbon.nl
Telefoonnummer: 06 24306634