Instock:
Instock is het eerste restaurant in Nederland dat voedselverspilling op de kaart zet.

.

Instock

De chefkoks van Instock koken met de oogst van de dag; eten dat anders ons bord niet had gehaald. ’s Ochtends gaat het ‘food rescue team’ van Instock met een elektrische wagen langs supermarkten. Daar halen ze voedsel op, dat voor de supermarkt niet meer verkoopbaar is. Deze producten zijn overigens nooit over de datum heen; het gaat om bijvoorbeeld brood van een dag oud of een net sinaasappelen waar één slechte in zit, maar de rest nog prima is. Bij Instock worden de gasten verrast met een steeds wisselend menu met inventieve en lekkere gerechten tegen een aantrekkelijke prijs.

Instock is op 21 juni open gegaan als pop-up restaurant voor 5 maanden.
 

Initiatiefnemer: Instock is opgestart door Selma Seddik, Freke van Nimwegen, Bart Roetert en Merel Laarman. Zij leerden elkaar kennen bij Albert Heijn.

Actief in: Noord-Holland, Amsterdam

Website: www.instock.nl

facebook-fq

twiiter-fq

E-mail: merel@instock.nl

Telefoonnummer: 06 12255736