VanChefs:
De ideale marktplaats waar verschillende chefs, cateraars, food trucks en top traiteurs hun specialiteiten aanbieden.

.

VanChefs

Sinds begin 2013 zijn Lisanne & Emma op missie om unieke chefs in heel Nederland te vinden. Na maanden proeven en beoordelen weten zij zeker dat alleen de échte over zijn gebleven. Het doel van VanChefs.com is dat men geen moeite meer hoeft te doen om een unieke catering te scoren.

Lisanne & Emma geloven dat de ideale marktplaats er een is waar je alles kunt kopen zonder je zorgen te maken over de kwaliteit of veiligheid van de producten. Daarom hebben zij met hun jarenlange ervaring
in de cateringwereld het VanChefs cateringkeurmerk opgericht. Nu zijn ze de ideale catering “marktplaats”!

Op hun marktplaats bieden verschillende chefs, cateraars, food trucks en top traiteurs hun specialiteiten aan. Elke chef heeft een andere achtergrond, een eigen ambacht, en een persoonlijke kijk op eten, die hij graag met anderen deelt. Dat maakt hen stuk voor stuk uniek! Lisanne & Emma selecteren chefs aan de poort op kwaliteit en zorgen ervoor dat alle food trends en traditionele keukens terugkomen in het repertoire van hun brigade. Zo kunnen consumenten zelf bepalen welke chef het beste bij zijn/ haar event past.

 

Initiatiefnemer: Lisanne Buik en Emma Veerhuis

Actief in: Heel Nederland

Website: www.vanchefs.com/

facebook-fq

twiiter-fq

E-mail: info@vanchefs.com

Telefoonnummer Lisanne: +31 615276204
Telefoonnummer Emma: +31 613053564