Waste Watchers:
In de wereld van morgen is er geen ruimte voor voedselverspilling. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit economisch en ecologisch oogpunt is …

.

Waste Watchers

In de wereld van morgen is er geen ruimte voor voedselverspilling. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit economisch en ecologisch oogpunt is het een doodzonde. Waste Watcher zorgt voor een betere aarde en een dikkere portemonnee.
Waste Watchers is een bedrijf dat economisch naar de problematiek van voedselverspilling kijkt. Voedselverspilling is namelijk de inefficiëntie op een compleet bedrijfsproces. Het analyseren van deze inefficiëntie toont waar er zwakke punten in het bedrijfsproces zitten, die in elke organisatie anders zijn. Vandaar dat voedselverspilling een moeilijk en complex probleem is.

Door middel van simpele analyses en directe communicatie met de mensen op de werkvloer is het mogelijk om op korte termijn grote stappen te maken wat betreft de reductie van voedselverspilling. De prullenbakken minder vol, de portemonnee raakt voller. Iedereen blij.

 

Initiatiefnemer: De Waste Watcher is ontstaan uit de ZZP dienst van Waste Watcher Luttikhold.

Actief in: Utrecht, Utrecht

Website: www.thomasluttikhold.nl

facebook-fq

E-mail: thomas@thomasluttikhold.nl

Telefoonnummer: 06 5148-6260