Waterspaarders:
Met WaterSpaarders roepen kinderen alle andere kinderen van Nederland op om thuis het gesprek aan te gaan over warm waterverbruik zodat heel Nederland korter gaat douchen.

.

Waterspaarders

Voor kinderen is energie besparen logisch. Want energie verspillen is slecht voor de aarde, want de aarde warmt er door op waardoor dieren en hun leefomgeving bedreigd worden. Kinderen willen samen energie besparen omdat kleine acties samen een groot verschil maken. Met WaterSpaarders roepen kinderen alle andere kinderen van Nederland op om thuis het gesprek aan te gaan over warm waterverbruik zodat heel Nederland korter gaat douchen; van gemiddeld 9 naar 5 minuten.

WaterSpaarders is een initiatief van kinderen, leerkrachten samen met het Wereld Natuur Fonds, Unilever en de Missing Chapter Foundation van prinses Laurentien. Partners zijn Vitens, Eneco, Enexis, Stayokay, Vewin, Unie van Waterschappen, Scouting Nederland en Natuur & Milieu. Nudge en Zorn ondersteunen WaterSpaarders. Alle partners zetten hun eigen expertise in om WaterSpaarders groter te maken.

 

Initiatiefnemer: Unilever, WWF, MissingChapter 2013-14

Actief in: Heel Nederland

Website: www.waterspaarders.nl

facebook-fq

twiiter-fq

E-mail: info@waterspaarders.nl