-
Wrap ‘n’ Rolling:
puur, gezond en snel street food. Wij verkopen gezonde wraps uit een vintage food truck. -
Streekfruit:
fruit direct van de teler naar de klant, zonder verpakkingsmateriaal. -
The Future of Meat
een videoinstallatie opzetten die de toekomst van vleesconsumptie in het jaar 2050 zichtbaar maakt voor de bezoekers. -
De Streekmarkt
een heerlijke eerlijke markt voor culinaire streekproducten in Utrecht en andere plaatsen in het land. -
De soepboer:
Vindt soep de basis van eten, van samen eten. -
1 miljoen druppels:
Op weg om een miljoen mensen bewuster om te laten gaan met hun eigen keuzes over duurzaamheid.. -
De Vrije Koe:
Wil consumenten weer smakelijk en eerlijk vlees kunnen leveren. -
Schotse Hooglanders:
Natuurvlees van schotse hooglanders. -
De Beekhoeve:
Het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. -
Go!GreenKIDS:
Nederlands eerste 100% biologische groenten reep. -
KRO’s Kookschool:
In dit programma gaat Jonathan samen met Ajouad El Miloudi op zoek naar de smakelijkste school van Nederland. -
Hollandse geitenkroket:
Laat consumenten kennismaken met geitenvlees door het proeven en verkopen van hun ambachtelijk bereide snacks en gerechten op foodie markten. -
Tuin Brassica:
Bevordert streekproducten, lokale economie en verbondenheid met voedsel. -
Vuur & Vlam:
Cateraar van puur food. -
Stichting Stadsboeren:
Geeft tijdelijke invulling aan braakliggende binnenstedelijke bouwterreinen door middel van mobiele ecologische groente-, fruit- en bloementuinen. -
Meeneemtuin:
Een draagbare tuintje met tuinkruiden, snijbloemen en groenten. -
Spek en Bonen
Een catering zoals ze hem zelf graag zou bestellen: lekker eten, bewust, uit het seizoen en waar mogelijk biologisch, met liefde klaargemaakt en in eigen stijl opgediend. -
Reizende sterren:
Boek over streetfood in Nederland. -
VegaMetFlair:
Kookworkshops over vegetarisch koken. -
Estafette Odin:
Biologische eetwinkel waar lekker en verantwoord boodschappen gedaan kunnen worden. -
GreenAge:
Maakt producten tastbaar en laat zien wat je ermee kunt doen door middel van diverse zelf gecreëerde recepten, tips en ideeën. -
De Pasta Kantine:
Biologische, no nonsense pastarestaurant. -
Marqt:
De biologische supermarkt waar ‘echt’ eten wordt verkocht. -
KRNWTR:
Promoot het drinken van kraanwater i.p.v. verpakt bronwater. Dit doen ze door mooie en duurzame producten te maken. -
Voedselkollectief:
Wil de lokale, biologische landbouw stimuleren en boer en buur dichter bij elkaar brengen. -
Streekchef:
Inspireert en maakt mensen bewust van de mogelijkheden om duurzaam en lekker te eten met producten uit de streek. -
Oosterworld:
Een organische gebiedsontwikkeling waar zelfvoorzienend en middels zelfbouw geleefd kan worden. -
De Nieuwe Akker:
Biologische zelfoogst-tuinderijen waar prachtige gezonde groente, kruiden en kleinfruit wordt geteeld. -
Metabolance:
Voedingsadvies op maat (Metabolic Typing). Winkel voor verse (lokale) & droge biologische voeding in Brussel en online. -
Buurtmoestuin Diemen:
Verbouwd sinds 2011 ecologische groente, fruit en kruiden voor eigen gebruik in de buurtmoestuin de Prinses op de Erwt. -
Noordzeeboerderij:
Werkt aan een duurzame zeewier telen op de Noordzee. -
DailyBeans:
Verkoop heerlijke en eerlijke koffie.