-
KRO’s Kookschool:
In dit programma gaat Jonathan samen met Ajouad El Miloudi op zoek naar de smakelijkste school van Nederland. -
Kokkerelli:
Kinderen maken op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van voeding, -
De Vrije Akker:
Oogsttuin De Vrije Akker is een CSA (community supported agriculture)-tuinderij waar mensen hun eigen voedsel kunnen oogsten. -
stichting CERES:
Stichting Ceres daagt vrouwen uit tot discussie over ons toekomstig voedsel. Door koefnoenachtige film en sprekersbureau. -
De Rijkskas, een cadeautje voor de stad:
Museum cultureel ‘eetbaar’ erfgoed adhv schilderijen Rijksmuseum, etalage innovatie Glastuinbouw, boegbeeld gezonde voeding. -
Fungi Town
We kweken Oesterzwammen & Shiitake op resten van koffie & karton uit de stad. Lokaal, korte lijnen & meerwaarde voor iedereen. -
Veggi Rider:
Een iPad app vol vrolijke, gezonde en duurzame recepten. -
Madaga:
Madaga kookt verse, biologische babyvoeding voor baby’s en peuters en bezorgt deze gratis thuis. -
Bugbon koken met insecten:
Bugbon is het adres voor insecten delicatessen van hartig naar mierzoet. -
Keukenboeren:
Keukenboeren organiseert workshops over natuurlijke en traditionele voedselbereiding. -
Rhea’s Veda Ayurvedisch kookatelier & Bio Suikerspin:
Koken met de Kennis van Moeder Natuur. -
Nationaal Schooltuinproject:
Kinderen leren over herkomst van gezonde voeding. -
World Ocean Day:
We vieren de oceaan. Op zondag 8 juni 2014 organiseert Sea First Foundation ‘World Ocean Day. -
Sea First Foundation:
SFF streeft naar een wereld waarin de mens de oceaan erkent als essentieel voor het leven. -
Keet Smakelijk:
Keet Smakelijk inspireert gezinnen gezonder en duurzamer te eten. Met vrolijke familierecepten, bomvol groente! -
Maison Aisa:
WERELREISLEIDERS Echt en lekker eten is niet alleen goed en gezond, maar wordt nog leuker als het een avontuur is! -
Kook met mij mee!:
programma dat met basisschoolleerlingen een lekker en duurzaam voedingspatroon promoot. -
College Greencourts:
Wil de beleving en het bewustzijn van tieners rond de thema’s voeding, gezondheid, landbouw en duurzaamheid verbeteren. -
Cityplot:
Stadslandbouw collectief dat mensen ondersteunt bij het biologisch verbouwen van hun eigen voedsel. -
Smaakboel:
organiseert kinderkookworkshops waarin kinderen kennis maken met de wondere wereld van voeding en natuur -
Doof:
Multi-media initatief om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met gezond eten en zo een alternatief te bieden voor fast-food -
Urban Sprouts:
Organisatie die schooltuinen realiseert in achterstandswijken om mensen te betrekken bij het kweken van hun eigen voedsel.