-
De Streekmarkt
een heerlijke eerlijke markt voor culinaire streekproducten in Utrecht en andere plaatsen in het land. -
De Pasta Kantine:
Biologische, no nonsense pastarestaurant. -
Streekchef:
Inspireert en maakt mensen bewust van de mogelijkheden om duurzaam en lekker te eten met producten uit de streek. -
Veggie Variation:
Dé website voor groene foodies. Recepten, inspiratie, reviews en meer! -
Vrouwtje Deeg:
Natuurlijke kleurstoffen, een pipowagen met High-Tea en biologische vulling voor jou taart uit eigen tuin. -
Soupaholic:
Soupaholic wordt de StreetFood van de toekomst! -
Beter & Leuk
Een good food café dat zelf zelf biologische, seizoens- en lokale producten kookt en serveert. -
NeighbourFood Market:
NeighbourFood Market in de Westergasfabriek is een zondag per maand de plek voor iedereen die van goed, ambachtelijk en lekker eten houdt. -
Zusténebol:
Dé surfmachine voor groener leven. -
Theekamer Pien:
Biologische vegetarische lunchroom in Breda. -
Conflict Kitchen:
Serveert alleen gerechten van landen waarmee de Verenigde Staten in conflict is. -
Variatie in de Keuken:
Variatie in de Keuken zet groente in de hoofdrol en inspireert mensen gevarieerd, gezond en duurzaam te eten. -
Tante Ans
Tante Ans is in 2012 gestart en heeft als doel om ‘simpele’ pannenkoeken te bakken, biologisch, authentiek en betaalbaar. -
Vega pop-up:
Vega pop-up wil het gebrek aan goede, moderne vegetarische / veganistische tegemoet komen door Pop-up restaurants te plaatsen. -
Vegetafel – Veggie Fair:
Dé vegetarische beurs van Nederland waar business en consument elkaar ontmoeten. -
Vinland Restaurant (Portland):
Het eerste restaurant in de VS dat 100% biologisch en 100% lokaal is.