-
JAMMIE:
Recepten, nieuwtjes en tips over streek- en seizoenseten. -
Hallo Paleo:
Het oergezonde kookboek voor iedereen. -
Volg je maaltijd!:
Met Volg je Maaltijd! brengt Noticias de productieketen van Latijns-Amerika naar Nederland in beeld. -
Qucina:
Een ‘culinair organisatiebureau’ die zich richt op het organiseren en bedenken van nieuwe culinaire activiteiten en evenementen. -
Waterspaarders:
Met WaterSpaarders roepen kinderen alle andere kinderen van Nederland op om thuis het gesprek aan te gaan over warm waterverbruik zodat heel Nederland korter gaat douchen. -
Glorious Food
Helpt consumenten op weg naar een mindful leef- en eetpatroon, met liefde voor jezelf! -
Rank a Brand:
Maakt samen met consumenten merken duurzaam. -
The Footprint Challenge:
The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert om de voetafdruk te verkleinen. -
CityFoodRoute:
Fietsroute met de beste, lekkerste en meest sympathieke buurtadressen van Amsterdam. -
Zusténebol:
Dé surfmachine voor groener leven. -
Bio & Het Beest:
Biologisch vlees voor de prijs van gangbaar vlees -
101x samen duurzamer:
Overzicht van alle duurzame initiatieven van Albron om andere te enthousiasmeren en te inspireren. -
Gastrovan:
Drie jongens, een bus met een keukentje en een enorme passie voor koken. -
Adopteer een Appelboom:
Organisatie waarbij je een appelboom in een biologische boomgaard kan adopteren. -
Kokkerelli:
Kinderen maken op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van voeding, -
De Viswijzer:
Stichting De Noordzee beoordeelt vissen, schaal- en schelpdieren die in Nederland en België te koop zijn op duurzaamheid en plaatst dit in de VISwijzer -
Foodinspiration:
Multimediaal inspiratieconcept en is actief binnen de wereld van eten, drinken en slapen. -
De Melksalon:
Brengt op een fysieke manier beweging in onze melkcultuur, om de waarde(n) ervan nieuw leven in te blazen. -
De Groen(s)te tuin:
Een biologische moestuin, die wordt bijgehouden door vrijwilligers. -
Foodlog:
Een plek voor mensen die hun kennis over alle facetten van eten en de toekomst daarvan met elkaar en het publiek willen delen. -
The Good Family:
organiseert offline evenementen en workshops voor ouders van jonge kinderen die inspiratie zoeken voor een duurzame(re) lifestyle. -
De Tostifabriek:
Een fabriek, midden in de stad, waar alle ingrediënten van een tosti zelf worden gemaakt met een eigen graanveld, twee varkens en twee koeien. -
De Makkelijke Moestuin:
Laat zien dat het bijhouden van een moestuintje makkelijk, leuk en gezond is. -
Eat-ins:
Gezamenlijke maaltijd waarbij alle tafelgenoten good, clean en fair eten meenemen en het met de anderen delen. -
Veggie in pumps:
Lisette Kreischer schrijft boeken, heeft een cateringbedrijfje, geeft workshops, bakt en blogt over een veganistische levensstijl. -
Green Canteen:
Een vakoverstijgend lesprogramma van JMA, waarbij scholieren/ studenten onderzoeken waar het eten in hun eigen kantine vandaan komt. -
WE CANTEEN:
Bedrijfscatering verzorgt een vers en variërend aanbod, aangeboden door lokale ondernemers. -
Het Planeet:
structureel bijdragen aan een duurzame eiwitconsumptie. -
Stichting Van Eigen Erf:
Online marktplaats waarop aan de hand van postcodes de vraag en aanbod naar duurzame streekproducten te zien is. -
Viva las Vega’s:
Beweging die de consumptie van plantaardige voeding promoot met diverse activiteiten. -
Amsterdam Food Tour:
Een zinnenprikkelende rondleiding die vertelt over de geschiedenis van voedsel in Amsterdam. -
De Kinderkooktuin Gerei:
KinderMoestuin voor junior kookliefhebbers, een moestuinpakket voor hippe kids van 4-12 jaar.