-
Marqt:
De biologische supermarkt waar ‘echt’ eten wordt verkocht. -
Noordzeeboerderij:
Werkt aan een duurzame zeewier telen op de Noordzee. -
Eetbaar Nederland:
Een platform om Nederland eetbaarder te maken zodat iedereen toegang kan krijgen tot vers en gezond voedsel. -
De Dakdokters:
Wil de stedelijke daken leefbaar en gezond maken. -
Stichting GreensParade:
heeft als doel bewoners en bedrijven met elkaar te verbinden, te inspireren en te enthousiasmeren tot een duurzame kijk op de toekomst. -
Tijd voor Eten:
Een initiatief dat wil inspelen op het tijdsgebrek dat veel ouders en kinderen in Nederland hebben. -
YFM Academie:
Jongeren bewust laten worden van de voedselkeuzes die ze maken. -
Fabulous Food Fountain:
Fabulous Food Fountain is dé organisatie van de Food Evolutie; communicatie, inspiratie, bewustwording en verandering vanuit de verleiding. -
Studio Claire Hornn:
Een jong, duurzaam design studio dat een indoor bamboe wormen-compost-bak heeft ontworpen. -
Beter & Leuk
Een good food café dat zelf zelf biologische, seizoens- en lokale producten kookt en serveert. -
Wetailer:
Helpt startup food makers hun product(ie) op te schalen en verkopen middels collaboratieve productie- en transport. -
Dutch Farm Experience:
Brengt mensen uit ontwikkelingslanden in contact met duurzame boerenbedrijven in Nederland. -
Volg je maaltijd!:
Met Volg je Maaltijd! brengt Noticias de productieketen van Latijns-Amerika naar Nederland in beeld. -
Waterspaarders:
Met WaterSpaarders roepen kinderen alle andere kinderen van Nederland op om thuis het gesprek aan te gaan over warm waterverbruik zodat heel Nederland korter gaat douchen. -
BeterBio:
Bij BeterBio kun je groentepakketten bestellen, of zelf kiezen welke producten je nodig hebt, of allebei. En alles wordt gratis thuisbezorgd! -
Indy Truck:
Een hippe, rijdende foodtruck waar je lekker, gezond en betaalbaar eten kunt krijgen. -
Rank a Brand:
Maakt samen met consumenten merken duurzaam. -
DuKo:
Duurzame korting voor studenten. -
Dutch Angus:
Verkoopt Nederlands Angus vlees van biologische boeren. -
The Footprint Challenge:
The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert om de voetafdruk te verkleinen. -
Zusténebol:
Dé surfmachine voor groener leven. -
Gastrovan:
Drie jongens, een bus met een keukentje en een enorme passie voor koken. -
Kokkerelli:
Kinderen maken op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van voeding, -
Foodinspiration:
Multimediaal inspiratieconcept en is actief binnen de wereld van eten, drinken en slapen. -
De Tostifabriek:
Een fabriek, midden in de stad, waar alle ingrediënten van een tosti zelf worden gemaakt met een eigen graanveld, twee varkens en twee koeien. -
De Makkelijke Moestuin:
Laat zien dat het bijhouden van een moestuintje makkelijk, leuk en gezond is. -
Eat-ins:
Gezamenlijke maaltijd waarbij alle tafelgenoten good, clean en fair eten meenemen en het met de anderen delen. -
Het Eetcafé:
On- en offline platform voor boeren en burgers om elkaar te herontdekken. -
Green Canteen:
Een vakoverstijgend lesprogramma van JMA, waarbij scholieren/ studenten onderzoeken waar het eten in hun eigen kantine vandaan komt. -
The Food Line-up:
Organisatie die voor elk specifiek event de juiste cateraars selecteert, die over een duurzaam voedselaanbod beschikken. -
Dumpsterdam:
Verhalen over het hoe en waarom van het dumpster diven. -
WeCantWaste:
Een week(end) lang alleen maar voedsel eten dat anders weggegooid zou worden.