-
Tas-Toe:
Tas-Toe maakt de doggybag normaal & zet schaamte om in een compliment aan de kok. -
Maison Aisa:
WERELREISLEIDERS Echt en lekker eten is niet alleen goed en gezond, maar wordt nog leuker als het een avontuur is! -
Boerenversbox:
Levert iedere week een box vol seizoensgroenten, -fruit, zuivel, vlees, eieren en streekprodukten in de regio Westfriesland. -
Groentebuur:
Groentebuur wordt een systeem waarop telers en tuinders hun groente- en fruitoverschotten kunnen aanbieden. -
Detox Academy:
Detox programma’s – individueel afgestemd en gecreëerd op basis van jarenlange ervaring, best practice en evidence -
Lotta denkt Breed:
Voedings- en bewegingsadvies voor een duurzaam gezondere leefstijl! -
Kook met mij mee!:
programma dat met basisschoolleerlingen een lekker en duurzaam voedingspatroon promoot. -
Vegetafel – Veggie Fair:
Dé vegetarische beurs van Nederland waar business en consument elkaar ontmoeten. -
College Greencourts:
Wil de beleving en het bewustzijn van tieners rond de thema’s voeding, gezondheid, landbouw en duurzaamheid verbeteren. -
FoodGuerrilla:
Het netwerk van OneWorld voor inmiddels ruim 150 jonge initiatieven voor eerlijker, duurzamer en gezonder voedsel. -
LekkereTrek:
Met heerlijk, eerlijk, regionaal en seizoensgebonden ‘streetfood’ verleiden we de consument op straat om beter te eten. -
Cityplot:
Stadslandbouw collectief dat mensen ondersteunt bij het biologisch verbouwen van hun eigen voedsel. -
RotterZwam:
Eetbare paddenstoel. We kweken onze zwammen op koffiedik & koffieschilletjes. -
Pink Carrot natural cakes:
Productie en verkoop van taarten zonder witte suiker en andere rotzooi! -
Sandwish:
Nieuw, succesvol concept voor het creëren van je eigen broodje -
Waste Watchers:
In de wereld van morgen is er geen ruimte voor voedselverspilling. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit economisch en ecologisch oogpunt is … -
Ghee Easy:
Ghee Easy maakt Ghee van Hollandse boter. Ghee is vet goed vet voor in de keuken. Een Superfood van Hollandse bodem! -
Natrik’s Cuisine:
Opgericht vanuit een passie voor eten. De insteek was om mensen te laten proeven dat er met liefde en passie gekookt is met pure ingrediënten. -
Rechtstreex:
De boer en burger dichter bij elkaar brengen en de consument weer in aanraking laten komen met lokale, gezonde en betaalbare voedingsproducten -
Smaakboel:
organiseert kinderkookworkshops waarin kinderen kennis maken met de wondere wereld van voeding en natuur -
Truckalicious,
The Good Life:
draagt vanuit haar mobiele concepten zorg voor de innerlijke mens door heerlijke en eerlijke maaltijden en dranken aan te bieden