-
Streekfruit:
fruit direct van de teler naar de klant, zonder verpakkingsmateriaal. -
Spek en Bonen
Een catering zoals ze hem zelf graag zou bestellen: lekker eten, bewust, uit het seizoen en waar mogelijk biologisch, met liefde klaargemaakt en in eigen stijl opgediend. -
De Pasta Kantine:
Biologische, no nonsense pastarestaurant. -
Marqt:
De biologische supermarkt waar ‘echt’ eten wordt verkocht. -
Boeregoed:
Biedt (h)eerlijke producten van eigen kassen en telers uit de regio en verbindt mensen en maakt ze gezonder. -
Uit Je Eigen Stad
Wil stadsbewoners weer verbinden met het eten dat dagelijks op hun bord belandt. -
Soupaholic:
Soupaholic wordt de StreetFood van de toekomst! -
Moestuinman:
Maakt de stadslandbouw toegankelijker voor alle Rotterdammers. -
Pomms:
Pomms’ maakt en verkoopt de lekkerste verse biologische friet en biologische kroketten, iedere dag weer. -
Veggie in pumps:
Lisette Kreischer schrijft boeken, heeft een cateringbedrijfje, geeft workshops, bakt en blogt over een veganistische levensstijl. -
Voedselcentrum Isaak & de Schittering:
Helpt de minderbedeelde medemens door het aanbieden van dagelijks gratis groenten/brood/friet. -
Goede Vissers:
Stichting Goede Vissers werkt aan korte transparante ketens voor met zorg gevangen vis. -
Keukenboeren:
Keukenboeren organiseert workshops over natuurlijke en traditionele voedselbereiding. -
De Buurtboer:
De Buurtboer levert dagelijks écht lekkere lunches bij bedrijven in de Randstad. Lokaal, ambachtelijk en duurzaam! -
Arq:
Arq is een Rotterdamse lunchroom en take-away en serveert bad ass veggie & vegan food. -
Sea First Foundation:
SFF streeft naar een wereld waarin de mens de oceaan erkent als essentieel voor het leven. -
Kook met mij mee!:
programma dat met basisschoolleerlingen een lekker en duurzaam voedingspatroon promoot. -
FoodGuerrilla:
Het netwerk van OneWorld voor inmiddels ruim 150 jonge initiatieven voor eerlijker, duurzamer en gezonder voedsel. -
RotterZwam:
Eetbare paddenstoel. We kweken onze zwammen op koffiedik & koffieschilletjes. -
Rechtstreex:
De boer en burger dichter bij elkaar brengen en de consument weer in aanraking laten komen met lokale, gezonde en betaalbare voedingsproducten