-
Arq:
Arq is een Rotterdamse lunchroom en take-away en serveert bad ass veggie & vegan food. -
Vair:
Vair is vlees van verwende varkens. Kom kijken ! -
Rhea’s Veda Ayurvedisch kookatelier & Bio Suikerspin:
Koken met de Kennis van Moeder Natuur. -
Nationaal Schooltuinproject:
Kinderen leren over herkomst van gezonde voeding. -
World Ocean Day:
We vieren de oceaan. Op zondag 8 juni 2014 organiseert Sea First Foundation ‘World Ocean Day. -
Sea First Foundation:
SFF streeft naar een wereld waarin de mens de oceaan erkent als essentieel voor het leven. -
Keet Smakelijk:
Keet Smakelijk inspireert gezinnen gezonder en duurzamer te eten. Met vrolijke familierecepten, bomvol groente! -
Van Haver tot Gort:
Biologische webwinkel, waar mensen goedkoop, biologische boodschappen kunnen doen. -
Tas-Toe:
Tas-Toe maakt de doggybag normaal & zet schaamte om in een compliment aan de kok. -
Maison Aisa:
WERELREISLEIDERS Echt en lekker eten is niet alleen goed en gezond, maar wordt nog leuker als het een avontuur is! -
Boerenversbox:
Levert iedere week een box vol seizoensgroenten, -fruit, zuivel, vlees, eieren en streekprodukten in de regio Westfriesland. -
Groentebuur:
Groentebuur wordt een systeem waarop telers en tuinders hun groente- en fruitoverschotten kunnen aanbieden. -
Detox Academy:
Detox programma’s – individueel afgestemd en gecreëerd op basis van jarenlange ervaring, best practice en evidence -
Lotta denkt Breed:
Voedings- en bewegingsadvies voor een duurzaam gezondere leefstijl! -
Kook met mij mee!:
programma dat met basisschoolleerlingen een lekker en duurzaam voedingspatroon promoot. -
De Planteneter:
Een bedrijf dat inspireert tot en informeert over de plantaardige lifestyle. -
Vegetafel – Veggie Fair:
Dé vegetarische beurs van Nederland waar business en consument elkaar ontmoeten. -
College Greencourts:
Wil de beleving en het bewustzijn van tieners rond de thema’s voeding, gezondheid, landbouw en duurzaamheid verbeteren. -
FoodGuerrilla:
Het netwerk van OneWorld voor inmiddels ruim 150 jonge initiatieven voor eerlijker, duurzamer en gezonder voedsel. -
De Boon in de Tuin:
Blog dat het leven van een moestuinmaniac volgt. Met als doel kennis verzamelen, verrijken en opnieuw te delen. -
Cityplot:
Stadslandbouw collectief dat mensen ondersteunt bij het biologisch verbouwen van hun eigen voedsel. -
Pink Carrot natural cakes:
Productie en verkoop van taarten zonder witte suiker en andere rotzooi! -
Streekbox:
Levert de lekkerste producten aan huis in een versbox. Gezond eten, recepten en maaltijden van Hollandse bodem. -
Willem & Cammeraat:
Culinaire concepten om een creatieve invulling te geven aan evenementen of diners. -
VoetprintCooking®:
Wil jij graag weten hoe groot de milieubelasting is van wat jij kookt? Dit boek geeft tips! -
Waste Watchers:
In de wereld van morgen is er geen ruimte voor voedselverspilling. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit economisch en ecologisch oogpunt is … -
Ghee Easy:
Ghee Easy maakt Ghee van Hollandse boter. Ghee is vet goed vet voor in de keuken. Een Superfood van Hollandse bodem! -
Rechtstreex:
De boer en burger dichter bij elkaar brengen en de consument weer in aanraking laten komen met lokale, gezonde en betaalbare voedingsproducten -
Smaakboel:
organiseert kinderkookworkshops waarin kinderen kennis maken met de wondere wereld van voeding en natuur -
Spisehuset Rub & Stub:
Non-profit restaurant in Denemarken waar alleen met afgekeurd (maar wel vers) voedsel wordt gekookt -
Foodsharing:
Duits internetplatform waarop invidividuen, tussenhandelaren en fabrikanten overgebleven eten kunnen vragen of aanbieden. -
FreshPaper:
Een papiertje waarmee je groente en fruit ongeveer 2 tot 4 keer op organische wijze langer vers houdt