-
Chocoladeverkopers:
De Chocoladeverkopers verkopen chocolade. En halen de repen per fiets. -
Streekfruit:
fruit direct van de teler naar de klant, zonder verpakkingsmateriaal. -
The Future of Meat
een videoinstallatie opzetten die de toekomst van vleesconsumptie in het jaar 2050 zichtbaar maakt voor de bezoekers. -
De Streekmarkt
een heerlijke eerlijke markt voor culinaire streekproducten in Utrecht en andere plaatsen in het land. -
De Vrije Koe:
Wil consumenten weer smakelijk en eerlijk vlees kunnen leveren. -
KRO’s Kookschool:
In dit programma gaat Jonathan samen met Ajouad El Miloudi op zoek naar de smakelijkste school van Nederland. -
Tuin Brassica:
Bevordert streekproducten, lokale economie en verbondenheid met voedsel. -
Spek en Bonen
Een catering zoals ze hem zelf graag zou bestellen: lekker eten, bewust, uit het seizoen en waar mogelijk biologisch, met liefde klaargemaakt en in eigen stijl opgediend. -
Estafette Odin:
Biologische eetwinkel waar lekker en verantwoord boodschappen gedaan kunnen worden. -
GreenAge:
Maakt producten tastbaar en laat zien wat je ermee kunt doen door middel van diverse zelf gecreëerde recepten, tips en ideeën. -
Oosterworld:
Een organische gebiedsontwikkeling waar zelfvoorzienend en middels zelfbouw geleefd kan worden. -
De Nieuwe Akker:
Biologische zelfoogst-tuinderijen waar prachtige gezonde groente, kruiden en kleinfruit wordt geteeld. -
Buurtmoestuin Diemen:
Verbouwd sinds 2011 ecologische groente, fruit en kruiden voor eigen gebruik in de buurtmoestuin de Prinses op de Erwt. -
Noordzeeboerderij:
Werkt aan een duurzame zeewier telen op de Noordzee. -
DailyBeans:
Verkoop heerlijke en eerlijke koffie. -
NatuurSUPER:
Verandert samen met bewoners en lokale partijen een braakliggend terrein in een tijdelijke tuin. -
BIOLOGISCH: KLIMAATNEUTRAAL!:
De biologische landbouw is koploper in de zoektocht naar duurzaamheid. -
Thijl:
Bezorgt biologisch producten bij mensen thuis tot in de keuken. -
Eetbaar Park:
Wil mensen inspireren om met kleine stappen de grootste transitie naar een duurzame samenleving in gang te zetten. -
Foodiebag:
Een nieuw soort doggybag die op een laagdrempelige manier voedselverspilling in restaurants tegen gaat. -
Boeregoed:
Biedt (h)eerlijke producten van eigen kassen en telers uit de regio en verbindt mensen en maakt ze gezonder. -
Stichting Veldleeuwerik:
Binnen Stichting Veldleeuwerik werken agrarische ondernemers en hun afnemers samen aan verduurzaming van de voedsel- productie. -
Veggie Variation:
Dé website voor groene foodies. Recepten, inspiratie, reviews en meer! -
GrownDownTown:
Heeft de missie om steden groener en eetbaarder te maken. -
De Meisjes van Chocolade:
Zoveel mogelijk mensen bekend maken met de (h)eerlijke smaak van goede chocolade. -
VanChefs:
De ideale marktplaats waar verschillende chefs, cateraars, food trucks en top traiteurs hun specialiteiten aanbieden. -
Hier en Daar:
Altijd en overal heerlijke koffie, thee en gebak. -
Beter & Leuk
Een good food café dat zelf zelf biologische, seizoens- en lokale producten kookt en serveert. -
Pluk de stad:
Deelt waar en wanneer je je eten plukt en hoe je het klaar maakt. -
Wetailer:
Helpt startup food makers hun product(ie) op te schalen en verkopen middels collaboratieve productie- en transport. -
Willem&Drees:
Brengen verse aardappels, groenten en fruit van boeren uit de buurt zo naar de winkel. -
Dutch Farm Experience:
Brengt mensen uit ontwikkelingslanden in contact met duurzame boerenbedrijven in Nederland.