-
HOLY:
laat jongeren nadenken over honger in de wereld en voedselverdeling in de toekomst. Dat gebeurt in het bijzonder met de projecten Clips for GROW en Food from the Hood. -
Vleesch Noch Visch:
Serveert vegetarisch lekker & biologisch eten waar mogelijk is. -
The Greenbee:
Elke week een box met producten van de boeren thuisbezorgd. -
Indy Truck:
Een hippe, rijdende foodtruck waar je lekker, gezond en betaalbaar eten kunt krijgen. -
Glorious Food
Helpt consumenten op weg naar een mindful leef- en eetpatroon, met liefde voor jezelf! -
Dutch Angus:
Verkoopt Nederlands Angus vlees van biologische boeren. -
NICE fruitijsjes:
Maken lekkere en goede ijsjes boordevol biologisch fruit. -
CityFoodRoute:
Fietsroute met de beste, lekkerste en meest sympathieke buurtadressen van Amsterdam. -
Zusténebol:
Dé surfmachine voor groener leven. -
Bio & Het Beest:
Biologisch vlees voor de prijs van gangbaar vlees -
Pomms:
Pomms’ maakt en verkoopt de lekkerste verse biologische friet en biologische kroketten, iedere dag weer. -
Bocca koffie:
Verkoopt superieure kwaliteitskoffie en heeft het gehele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer. -
Klein Gemaakt:
Sociale onderneming die lunches voor bedrijven & kinderdagverblijven en babyvoeding levert. -
Theekamer Pien:
Biologische vegetarische lunchroom in Breda. -
Moyee coffee:
Veroveren de wereld met het FairChain principe. -
Adopteer een Appelboom:
Organisatie waarbij je een appelboom in een biologische boomgaard kan adopteren. -
Bio Bandits:
Maakt sauzen, dressings en mayonaise van 100% biologische producten. -
De kleinste Soepfabriek:
Ontwikkelaar en producent van eerlijke, duurzame en soep die op de wijze van slow food. -
Kokkerelli:
Kinderen maken op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van voeding, -
Groenteclub:
Een initiatief waarbij biologische en biologisch dynamische groente en fruit van eigen bodem, rechtstreeks bij boeren wordt ingekocht. -
Meatless:
Een ‘vleesvervanger’ die 100% plantaardig, gezond en duurzaam is. -
De Viswijzer:
Stichting De Noordzee beoordeelt vissen, schaal- en schelpdieren die in Nederland en België te koop zijn op duurzaamheid en plaatst dit in de VISwijzer -
Kipster:
Verzorgen alles wat nodig is om zelf kippen te onderhouden. -
De Groen(s)te tuin:
Een biologische moestuin, die wordt bijgehouden door vrijwilligers. -
The Good Family:
organiseert offline evenementen en workshops voor ouders van jonge kinderen die inspiratie zoeken voor een duurzame(re) lifestyle. -
Yoghurt Barn:
Zaak die duurzame, biologische yoghurt specials verkoopt in duurzame verpakkingen. -
Justnuts:
Bedrijf dat gezonde tussendoortjes maakt in de vorm van duurzame packs en bars, van graan, fruit en noten. -
Eat-ins:
Gezamenlijke maaltijd waarbij alle tafelgenoten good, clean en fair eten meenemen en het met de anderen delen. -
Het Eetcafé:
On- en offline platform voor boeren en burgers om elkaar te herontdekken. -
Green Canteen:
Een vakoverstijgend lesprogramma van JMA, waarbij scholieren/ studenten onderzoeken waar het eten in hun eigen kantine vandaan komt. -
The Food Line-up:
Organisatie die voor elk specifiek event de juiste cateraars selecteert, die over een duurzaam voedselaanbod beschikken. -
NieuwVers
Verbindt producenten die voorop lopen met consumenten die het anders willen. Ze stimuleren vernieuwing in teelt, handel, verwerking en verkoop.