-
Veggi Rider:
Een iPad app vol vrolijke, gezonde en duurzame recepten. -
Madaga:
Madaga kookt verse, biologische babyvoeding voor baby’s en peuters en bezorgt deze gratis thuis. -
Bugbon koken met insecten:
Bugbon is het adres voor insecten delicatessen van hartig naar mierzoet. -
Vega pop-up:
Vega pop-up wil het gebrek aan goede, moderne vegetarische / veganistische tegemoet komen door Pop-up restaurants te plaatsen. -
Taste Before You Waste:
Halen ongewild eten op bij winkels, supermarkten en groenteboeren en geven het een tweede kans. -
Keukenboeren:
Keukenboeren organiseert workshops over natuurlijke en traditionele voedselbereiding. -
Saxion Good Food:
Is een module voor HBO-studenten over ethische dilemma’s rond voedsel en water. -
Vair:
Vair is vlees van verwende varkens. Kom kijken ! -
Rhea’s Veda Ayurvedisch kookatelier & Bio Suikerspin:
Koken met de Kennis van Moeder Natuur. -
Nationaal Schooltuinproject:
Kinderen leren over herkomst van gezonde voeding. -
World Ocean Day:
We vieren de oceaan. Op zondag 8 juni 2014 organiseert Sea First Foundation ‘World Ocean Day. -
Sea First Foundation:
SFF streeft naar een wereld waarin de mens de oceaan erkent als essentieel voor het leven. -
Keet Smakelijk:
Keet Smakelijk inspireert gezinnen gezonder en duurzamer te eten. Met vrolijke familierecepten, bomvol groente! -
Tas-Toe:
Tas-Toe maakt de doggybag normaal & zet schaamte om in een compliment aan de kok. -
Maison Aisa:
WERELREISLEIDERS Echt en lekker eten is niet alleen goed en gezond, maar wordt nog leuker als het een avontuur is! -
Groentebuur:
Groentebuur wordt een systeem waarop telers en tuinders hun groente- en fruitoverschotten kunnen aanbieden. -
Kook met mij mee!:
programma dat met basisschoolleerlingen een lekker en duurzaam voedingspatroon promoot. -
De Planteneter:
Een bedrijf dat inspireert tot en informeert over de plantaardige lifestyle. -
Vegetafel – Veggie Fair:
Dé vegetarische beurs van Nederland waar business en consument elkaar ontmoeten. -
College Greencourts:
Wil de beleving en het bewustzijn van tieners rond de thema’s voeding, gezondheid, landbouw en duurzaamheid verbeteren. -
FoodGuerrilla:
Het netwerk van OneWorld voor inmiddels ruim 150 jonge initiatieven voor eerlijker, duurzamer en gezonder voedsel. -
Cityplot:
Stadslandbouw collectief dat mensen ondersteunt bij het biologisch verbouwen van hun eigen voedsel. -
RotterZwam:
Eetbare paddenstoel. We kweken onze zwammen op koffiedik & koffieschilletjes. -
Willem & Cammeraat:
Culinaire concepten om een creatieve invulling te geven aan evenementen of diners. -
Sandwish:
Nieuw, succesvol concept voor het creëren van je eigen broodje -
GroenteRuilen:
Platform voor moestuiniers om hun overschot aan oogst te ruilen met anderen. Op een kaart kan je je aanbod zetten… -
Smaakboel:
organiseert kinderkookworkshops waarin kinderen kennis maken met de wondere wereld van voeding en natuur -
Doof:
Multi-media initatief om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met gezond eten en zo een alternatief te bieden voor fast-food -
M-farm:
M-farm is een organisatie die belangrijke informatie verstuurt naar Keniaanse boeren om hen te helpen bij de bedrijfsvoering. -
Urban Sprouts:
Organisatie die schooltuinen realiseert in achterstandswijken om mensen te betrekken bij het kweken van hun eigen voedsel. -
Meal Sharing:
Platform waar de lokale bevolking en reizigers elkaar kunnen ontmoeten om samen te eten.